Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

                         


    Vážení a milí přátelé rádi bychom Vás pozvali ke spolupráci s naším pěveckým sborem.  
 
       Smíšený pěvecký sbor Česká píseň působí na prachatické kulturní scéně již přes dvacet let. Za dobu své existence má za sebou nemalou řádku vystoupení v Prachaticích a dalších místech naší krásné země. Mnohokrát také reprezentoval naše město v zahraničí a hostil několik našich významných sólistů. Řada našich koncertů má dobročinný charakter.
 
      Náš pěvecký sbor je sborem ryze amatérským. Jsme čtyřicetičlenná parta nadšených zpěváků, kteří se snaží pod vedením stejně nadšeného sbormistra rozdávat radost a dobrou pohodu přednesem skladeb našich předků i současníků. Naším velkým přáním je podporovat mladé umělecké talenty našeho regionu, a proto připravujeme projekt Pomoc mladým talentům, který by měl zviditelnit mladé a nadané děti z Prachatic a jejich okolí.
 
      Činnost sboru se snažíme většinou financovat z vlastních zdrojů. Náklady na naše aktivity, jako nájem zkušební místnosti, pronájem sálů, notový materiál, sborové oblečení, propagace, cestovné a další neustále rostou, zatímco příjmy z koncertů jsou nepatrné.
 
      Naše zpívání není jenom koníčkem, je to především zodpovědnost vůči publiku. Dovolujeme si Vás proto požádat o materiální , finanční či věcnou podporu činnosti našeho pěveckého sboru. My Vám naopak nabízíme zveřejnění Vaší podpory nanašich internetových stránkách (www.ceska-pisen.estranky.cz), budeme Vás informovat o našich vystoupeních a nabídneme čestnou vstupenku, uvedeme Vaše jméno na plakátech, popř. na obalu nového CD, případně vystoupíme na Vašich pracovních i soukromých akcích.
 
      Těšíme se na Vaši podporu. V případě zájmu se prosím obraťte na paní Mirku Tomáškovou, členku sboru (e-mailová adresa miroslavatomaskova@seznam.cz nebo ceskapisen@seznam.cz). Rádi si u Vás domluvíme schůzku v den a čas, který vyhovuje Vám.
 
       S přátelským pozdravem      Za pěvecký sbor Česká píseň:
                               
 
 
                                                                                                     Ing. Jana Holá                             Václav Kraus
    předsedkyně sboru                            sbormistr
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář